Artisti

USA ALBERT TORRES (USA)

Calator neobosit si vesel, Albert Torres duce pasiunea pentru salsa in toate colturile lumii.
Viata lui este un roman, o poveste la care inca se lucreaza.
Albert Torres este organizator al World Latin Dance Cup, cel mai important concurs de dans latino.
Concursul are loc anual in Miami, locul de intalnire al celor mai buni dansatori latino din toata lumea.
Vama Veche Salsa Week & Kizomba 2017 te asteapta!

[us_btn text=”ALBERT TORRES” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fatpevents||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

UAE BNF DUBAI (UAE)

BNF Dubai, cea mai apreciata companie de dans din Emiratele Unite Arabe, ia forma in 2010, sub egida lui Eider Rúa (Columbia), campion mondial la Salsa si Tango (World Salsa Championship, EUA, 2007 si International Tango Championship, Iordania, 2010), regizor de scena si antreprenor.

Tot in 2010, bnf Dubai castiga World Salsa Championship (Statele Unite), devenind una dintre cele mai apreciate trupe de dans si entertainment din EUA, de atunci performand pe scenele a peste 30 de tari din Otientul Mijlociu, America, Asia si Europa.

Secretul succesului lor are la baza o echipa incredibila de profesionisti ce se dedica zi si noapte crearii de noi concepte si momente artistice magice, la cel mai inalt nivel.

[us_btn text=”BNF DUBAI” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbnfdubai||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

ITA CHIQUITO & DOMINICAN POWER (ITA)

Proiectul Dominican Power a fost creat din initiativa lui Yovanny De Jesus Moreta (Chiquito) de a aduce pe scena internationala show-uri complexe ce imbina in mod spectacular stiluri precum salsa, hip-hop, reggaeton, capoeira, afro si rumba.

Chiquito castiga doi ani la rand titlul “Best dancer” (Italia), urmand ca alaturi de partenera sa, Alice, si a dansatorilor profesionisti Miguel, Ambna, Jose, Giorgia si Salome sa formeze una dintre cele mai apreciate companii de dans ale momentului.

Friends love to party at 13th Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”CHIQUITO & DOMINICAN POWER” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FChiquit0||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

USA EDWIN RIVERA (USA)

Edwin Rivera este unul dintre cei mai apreciati dansatori latino ai generatiei noastre. La 13 ani mama sa ii da un ultimatum: dans de performanta sau Scoala Militara; Edwin alege dansul, mai tarziu devenind coregraf, instructor, muzician, producator si DJ. La Los Angeles este remarcat de catre Albert Torres sub indrumarea caruia isi dezvolta abilitatile artistice, totodata descoperindu-si pasiunea pentru entertainment.

De obicei dansul este creat sa reprezinte muzica, Edwin propune o abordare inovativa a acestei arte: transpune in ritm dansul, asa cum il traieste el. Primul sau album muzical poarta titlul “Soul of a Dancer” si reprezinta “interpretarea melodiei interioare”, dupa cum afirma artistul.

Romania Salsa Week 2017 este ocazia perfecta pentru a te bucura de muzica si dans. Vino alaturi de noi! Friends love to party!

[us_btn text=”EDWIN RIVERA” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Friveramusic||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

France ENNUEL IVERSON (FRA)

Dragostea lui pentru dans a devenit rapid pasiunea lui. A concurat in AfricAdançar 2013, cea mai prestigioasa competitie de kizomba din lume, si a devenit campionul Frantei cu partenera sa Hakima Kim si vicecampion la finala internaționala AfricAdançar din Lisabona.
Ennuel este recunoscut pentru muzicalitatea lui in kizomba si tehnica sa in Semba, permanent preocupat de perfectionare si autodepasire.
Ennuel Iverson este creator de concepte inovatoare, cum ar fi Men Musicality si promite ca acesta este doar inceputul!
Friends love to party at 13th Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”ENNUEL IVERSON” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fennuel.iverson||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

 EMANUELA IAFRATE (UK)

Danseaza de la varsta de 6 ani, practicand initial baletul, jazz-ul si hip-hop-up in cadrul unor academii de dans de prestigiu din Italia. De salsa si bachata s-a indragostit in 2009, mai tarziu aprofundand stilurile afro/Cuban salsa si salsa portoricana sub indrumarea celor mai buni dansatori ai Italiei. Dupa nici un an de pregatire, alaturi de partenerul sau castiga titlul de Campioni Nationali la Cuban Partner Work. La New York se specializeaza in Mambo On2.

Emanuela se dedica in prezent dezvoltarii si workshopurilor de Lady Styling si Body Movement. Stilul sau unic, evidentiat printr-o eleganta aparte este combinatia perfecta intre tehnica si body movement, reflectandu-i vasta experienta in dans. Adora atat pozitia de instructor cat sip e cea de artist, insa la fel de mult adora petrecerile incingand de fiecare data atmosfera pe ringul de dans.

Vino sa te distrezi alaturi de ea la Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”EMANUELA IAFRATE” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femanuela.iafrate||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

France IBRA CHAVEZ (FRA)

Cu o experienta de peste 20 de ani, Ibra este coregraf al trupei Crazy Company, totodata participand la cele mai importante congrese si festivaluri din lume ca performer si instructor.

Este cunoscut pentru energia debordanta, talent si stilul sau cubanez authentic. De-alungul carierei sale a facut parte din cele mai mari companii de dans din Guantanamo.

Friends Love to Party at Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”IBRA CHAVEZ” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsalsafuego.chavez||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

SWE KRISTOFER MENCAK (SWE)

Atras de muzica si dans inca din copilarie, de-alungul carierei sale Kristofer a ales sa invete stilurile de dans preferate din cele mai bune surse: Capoeira in Brazilia, Salsa in Cuba si Bachata in Republica Dominicana.

Kizomba este insa dansul care i-a ajuns cel mai aproape de suflet. In 2013 ocupa locul 7 la cea mai mare competitie internationala de Kizomba, Africadançar, iar in 2014 se claseaza in finala aceleiasi competitii.

Pasiunea pentru dans l-a purtat pe scenele a peste 40 de tari, in prezent fiind unul dintre cei mai apreciati performeri si instructori de Kizomba la nivel international.

Friends love to party at 13th Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”KRISTOFER MENCAK” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkristofermencak||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

Colombia MARVIN RAMOS (COL)

Nascut in Barranquilla Columbia, are primul contact cu dansul de la varsta de sase ani.
Timp de ani de zile a cautat sa aprofundeze mai multe stiluri de dans.
A urcat pe cele mai inalte trepte ale podiumului si a dansat pe cele mai cunoscute scene, fiind participant la multe congrese si festivaluri latino din intreaga lume.
Marvin are un stil indraznet si plin de surprize, pe care va invitam sa le redecoperiti pe scena festivalui.
Romania Salsa Week 2017 te asteapta!

[us_btn text=”MARVIN RAMOS” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmarvin.ramosacostaii||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

Bulgaria PAMBOS (BUL)

Pambos Agapiou studiaza dansurile grecești si cipriote in cea mai renumita scoala de dans.
Este specializat in balet, jazz, flamenco, latino si dansuri sociale (salsa).
In 2003, formeaza grupul Los Pambos, grup cu care participa, in calitate de performeri si instructori, la cele mai bune festivaluri de salsa din lume.
Incepand cu anul 2007 Pambos organizeaza evenimentele salsa: Balkanski Salsa Congres la Borovets si National Salsa Congress in Stara Zagora.
Friends love to party at 13th Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”PAMBOS” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpambos.agapiou||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

Spain SARA LOPEZ (SPA)

Sara este una dintre prezentele feminine reprezentative din lumea Kizombei, fiind cunoscuta si indragita pentru stilul bine conturat, senzual si modern.

Danseaza de la numai 5 ani, primii 15 ani dedicandu-i baletului. In 2010 obtine locul 2 la cea mai importanta competitie de kizomba, AfricaDancar, de atunci purtandu-si pasiunea pentru dans in toate colturile lumii, prin numeroase workshopuri de Kizomba Lady’s Styling si nu numai.

Vino sa te distrezi alaturi de ea, de luni pana vineri, la Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”SARA LOPEZ” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsaralopezofficial||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

Italy SIMONE & SERENA (ITA)

Campionii Mondiali la Salsa (2017, Miami), prezenti anul acesta la Romania Salsa Week!

Tineri, dinamici, pasionati, Simone Sanfilippo si Serena Maso detin chimia perfecta ce cucereste deopotriva inimile publicului si aprecierea juriului in competitiile mondiale.

Danseaza impreuna din 2007, la numai 3 luni obtinand titlul de Campioni ai Italiei la toate cele patru dansuri. In 2008 se claseaza pe primul loc la Campionatul European (IDO), urmand ca in 2009 sa castige World Cup (Lyon) la Salsa si Merengue. In 2010 obtin titlul de Campioni Mondiali la Salsa, Bachata si Salsa Shine, iar in 2016 acelasi titlu pentru Salsa on 2 si Bachata.

Friends love to party at 13th Romanian Salsa Week 2017!

[us_btn text=”SIMONE & SERENA” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpaginasimoneyserena||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

Dominican Republic STARLIN BELÉN (REP. DOM)

Starlin Belén va reprezenta in cadrul festivalului conceptul Prodance By Wilmark.
Prodance Latin Dance Fit aduce un plus de prospetime si un workshop de zumba in piscina.
Friends love to party at 13th Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”STARLIN BELÉN” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstarlinbelen||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

ColombiaRomaniaWILMARK (COL & ROM)

Sufletul lui calatoreste zilnic intre Columbia si Romania.
Columbia – patria mama cu aroma calda si blanda a unei copilarii fericite si Romania – tara care i-a adus in viata, cele doua mari iubiri: familia si salsa.
Wilmark este artistul cameleon care iubeste provocarile, un amabasador al culturii columbiene si al salsei.
Rasfatat al scenei si iubit de lumina reflectoarelor pentru accentul sau exotic, stilul volubil si spiritul liber, Wilmark ramane acelasi om deschis si pozitiv.
Friends love to party at 13th Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”WILMARK” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwilmarkrizzo||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]

Italy WILLY & NOURA (ITA)

Willy este din Peru, insa reprezinta Italia, alaturi de Noura. Impreuna danseaza Salsa Columbiana-LA, Bachata Dominicana si Bachata Fusion, in 2014 castigand Hong Kong Salsa Festival.

Dansul celor doi se remarca prin combinatia inedita de stiluri, ritmuri, de traditional si urban.

Ii veti cunoaste la Romania Salsa Week 2017!

[us_btn text=”WILLY & NOURA” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwillyynoura||target:%20_blank|” color=”navy” icon=”fa-facebook”]